.. (: ..

NU FI TRIST,ZAMBESTE!!

De 2 ani citesc o carte in care personajul principal tot timpul spunea 'nu fi trist..zambeste' si el insusi zambea si era multumit de orice i se intampla nu am inteles mai nimic din acea carte dar mia placut acest motto asa ca am incercat si eu sa nu mai fiu trist ci sa zambesc tot timpul...am reusit cam 2 saptamani apoi nu am mai putut zambi..iar cadeam pe ganduru si totul in jurul meu mi se parea lipsit de vieata... dupa 1 saptamana am uiat de carte si de motto..
Anul acesta am cunoscut o persoana deosebita care parea sa nu fie trista si sa nu se planga de starea ei oricat de buna sau rea era.. Nu puteam intelege cum reuseste sa fie asa de calma si zambitoare...miam amintit de acea carte si am inceput sa o citesc din nou..stiam ca trebue sa ai un motiv bine intemeiat ca sa poti zambi si sa fii multumit tot timpul.

Am citit cam de 3 ori cartea pana am inteles ca acea persoana putea sa fie multumita si fericita deoarece il avea pe Domnul Isus ca domn in inima ei...

M-am gandit caci si eu ar trebui sa fiu tot asa de fericit deoarece Domnul Isus se afla in inima mea..si din acel moment incerc sa zambesc tot timpul..indiferent de ce mi se intampla stiu ca daca nu era El mi se putea intampla ceva si mai rau .. :)

tu zambesti tot timpul??
 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger