O LacRima de ..fabula.. -**-

...partea a 2a...

INVATACEL privi atent fiecare albinuta ce stateain fata lui. In partea stanga era amplasata o orga la care un pui de albina nu prea inalt, slabut si cu o fata nu frumoasa statea asezat pe un scaun. Langa el o albinuta la fel de slabuta statea pe un scaun tinandin brate o chitara aproape la fel de mare ca si ea. Inacestora era un grup f partea dreapta a ormat din doua randuri. Fiecare albina avea ceva special, ceva, un lucru dupa care cunosteai ca sunt din plasament dar uimitor, un zambet minunat era pe fata fiecaruia. INVATACEL isi roti privirea si se uita in partea dreapta, in colt unde albinutele ce stateau incarucior. Ele nu aveau pricioruse sau erau cu probleme mai grave de aceea nesesitau o atentie mai deosebita din partea asistentelor dar, mai interesant pentru el era o albina, neagra foarte mare dar care avea o inima de copil, ea ingrijiea de cei din scaunele cu rotile. Ea ai ridica,ai aseza inapoi. Ea ai punea in alta pozitie cand acele albinute paralizate sau bolnave amorţeau, ea ai impingea si ajuta pe toti cei ce aveau noevoie. Cata dragoste a lasat Dumnezeu in inima acelei albine cu deficiente..

Albinutele din centru de plasament incepura sa cante.. Era o cantare pe care INVATACEL o mai auzise de multe ori dar niciodata asa.. in modul acesta, in anturajul acesta. „Suntem o familie unita, suntem o familie reala, familia care iubeste, familia Domnului Isus”. Albinutele cantau cum puteau mai bine. Cantau din inima , orga acompania armonios iar chitara.. splendid, parca niciodata nu a mai auzit chitara sunand in felul acesta. INVATACEL se uita la fiecare albina … versurile cantarii rasunara mai tare, repetand mereu aceleasi cuvinte.. „suntem o familie unita, suntem o familie reala..” o familie. .. aceste albinute fara parinti, fara familie, fara nimic in lume puteau sa cante. : „suntem o familie unita, suntem o familie reala, familia care iubeste…? ” OH…. Cum pot ei sa fie o familie? Cum pot sa se iubeasca ei, albinute care nicimacar nu inteleg ce le spui, nu pot vorbi sau citi.. oh.. cum pot avea atata fericire aceste albinute ce ar trebui sa fie triste? .. uite cata bucurie se citeste pe chipul lor cand spun aceste cuvinte. .. si o lacrima stralucitoare aluneca din ochii impaienjeniti ai micutului INVATACEL.. oh.. cata dragoste au aceste albinute… si eu… eu cat de nemultumit sunt de tot ce am…

.... Doamne , iarta-ma ca nu eram multumit de familia mea, de parintii mei, de infatisarea ce o am..si toare lucrurile ce tu mi le-ai dat.. Te rog ajuta-ma sa fiu intotdeauna multumitor si sa zambesc mereu..:) …

8 comentarii:

Lavinia spunea...

ce frmos ai scris, imi place foarte mult acesata idee cu albinute chiar mi-ai atras curiozitatea, eu oricum te citeam cu placere, dar acum ai scris si mai frumos.
Amin, si eu iti multumesc Domnului meu, impreuna cu tine!Slavit sa fie El.

Lavinia spunea...

sarbatori fericite emy!

Lavinia spunea...

Iti doresc un An Nou feirict alturi de cei dragi , alaturi de Isus!

Lavinia spunea...

buna, tin sa te anunt ca ai un premiu la mine pe blog.

Denisa spunea...

foarte frumos . intradevar impresionant.

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! Pentru EMMY !
~
Tocmai am "terminat" un comment la domnişoara Lavinia ... şi AM ZĂRIT un titlu de Blog (vechi de 3 luni ~ probabil că ... MĂ AŞTEPTA ! Iată ! Am sosit !).
"Scările" SUNT pentru a fi urcate, evitate, sau coborâte. Spre Dumnezeu, DoarATAT: URCĂM !
Această povestire, ACEST Blog, ACEASTĂ FAMILIE, tocmai le-am "accesat" ... instantaneu. Tocmai recunoscusem, eu însumi, cu "un pas" mai devreme, ceea ce (probabil) AFIRMĂ ACEST BLOG, încă de la început !
Mă bucur sincer, că Dumnezeu m-a lăsat să mai URC o treaptă ! Căci, am primit ASIGURAREA că NU MI SE PARE, chiar prin prezentul articol, chiar prin acest Blog.
Te ROG, dragă EMMY, ... continuă ! (! au trecut ... 3 (TREI) luni !)
~
Am găsit Versetul Zilei:
"Căci din cuvintele tale vei fi scos fără vină, şi din cuvintele tale vei fi osândit.” Matei 12:37" citindu-l, primul meu GÂND a fost: "Atunci ... DE CE să TAC ?"
Mântuitorul ESTE Bucurie de ÎMPĂRTĂŞIT ... NON STOP !
Amin.
~
Iertaţi-mă... Şi Dumnezeu să vă ierte!
("ultimul" articol semnat PUNCT).
~
Cornelius, :)

Lavinia spunea...

Te rog sa intri la mine pe blog, am ceva pentru tine, la postarea "Darul vietii-pentru toti!"

Si u te rog sa continui sa scrii:X

Gramma spunea...

Va salutam

Va scriem in dorinta de a incepe o colaborare cu dvs. si cu blogul pe care il detineti, colaborare care presupune promovarea cartilor pe care le cititi sau pe care le apreciati. In schimbul acestei promovari, noi va garantam o reducere de 10% permanenta in cadrul librariei noastre http://gramma.ro

Ce spuneti? Daca da, dati-ne un semn si stabilim in termeni clari colaborarea.

Va multumim si va dorim zile binecuvantate.

Cu respect,
Echipa gramma.ro


Gramma.ro - pentru suflet
distribuitor de produse cu caracter crestin
Adresa corespondenta: Arad, OP. 7, CP. 160
Adresa depozit: Arad, str. Mioritei, bloc 185-186 parter
E-mail: office@gramma.ro
Tel: +40(257)259.007
+40 749.105.923
Librarie: gramma.ro
Blog: blog.gramma.ro
Yahoo: librariagramma
MNS: librariagramma
Skype: libraria.gramma
Gramma.ro este parte integranta a firmei SC. Special Care 4U SRL

Trimiteți un comentariu

 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger