GanDurI

Ma doare capul.. ma simt obosit.. trist.. nu pot sa mai privesc la aceasta lume.. nici nu știu dacă am ajuns și sunt în lumea reala sau m-am pierdut din greșeala printr-o carte .. AH.. nu cred.. nu cred ca cineva, un scriitor și-ar pute imagina atâta ura.. gelozie.. dragoste de a face, a lua, a conduce.. o lume asa formala, o lume calda dar în care iți îngheață sufletul, o lume în care sunt mii de oameni dar iți este frica sa vorbești cu cineva. O lume asa cruda..

Aceasta este realitatea..!!! Da.. nu am cum sa ma înșel.. asa este lumea.. asa sunt cei ce ma înconjoară și eu sunt amenințat sa devin unul din acei "oameni".. Ba nu.. nu cred.. eu sunt doar un călător aici pe-acest pământ și dacă nu ași avea garanția ca Cel ce ma trimis ma ia înapoi nu cred ca rezistam.. nu.. nu rezistam.. de mult eram și eu o stânca ce aleargă după întuneric.. după nimic..printre atâția oameni cu inima de piatra.

Defapt dacă privești în jur toți cauta același lucru... toți cauta o persoana de încredere, o persoana care sa le fie pe plac .. cineva care sa ai înțeleagă, sa ai accepte asa cum sunt.. Ce ar fi dacă fiecare ar privi la viata lui, la modul sau de a a se comporta?? oare ce s-ar întâmpla dacă fiecare ar încerca sa fie persoana ce o cautam cu atâta ardoare, cu atât zel dar care e pe cale de dispariție...??


“Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” zicea Mahatma Gandh

1 comentarii:

christine spunea...

Mare dreptate in tot ce spui... Probabil suntem mult prea preocupati cu alte lucruri exagerat de marunte, mult prea grabiti si amenintati de timp ca sa mai putem sa ne autoanalizam. Prea scurta-i viata ca sa ajungem sa cunoastem chiar propria persoana.

Trimiteți un comentariu

 
Blue Ice Template by Totul despre Blogger